logo

Odkup koruze letine 2021

Obvestilo vsem prodajalcem koruze

Prevzem

Vršil se bo na žitnih silosih v Brezini vsak delovni dan od 8.00 do 16.00 ure,v času intenzivne žetve pa bo čas prevzema podaljšan glede na potrebe. Za prevzem izven določenega časa se je potrebno predhodno dogovoriti po telefonu 07 49 91 690 (silosi) ali na 040 641 168 (g. Kovačič Ivo) ali 040 730 240 (g. Volovec Marijan).

Vzorčenje, obračun in plačilo

Vsa prevzeta koruza se bo vzorčila pred prevzemom v silos. Sprejema se samo zdrava koruza, značilnega vonja, brez živih insektov, plesni ali gnilobe ter do 2,0 % primesi in do 5,0 % loma.

* Cena ne vključuje DDV ali pavšala in velja do preklica, ki je objavljen na odkupnem mestu.

Toksini

Zaradi vedno večjih težav s strupenimi okužbami različnih plesni (mikotoskini) pri sumljivih vzorcih izvajamo posebne teste. Analiza je strošek kupca. Blaga z višjimi vrednostmi od dovoljenih po zakonu,ne sprejemamo!

Pavšal

Vsi, ki imate pravico uveljavljati pavšalno nadomestilo, vas prosimo, da nam kopijo dovoljenja za leto 2019 dostavite čim prej. Le v tem primeru vam bomo lahko prišteli pavšal v višini 8,0 % na vrednost oddane koruze.

Pričetek prevzema

Pričetek prevzema bo v ponedeljek, 20.09.2021.

Želimo vam uspešno žetev in vas lepo pozdravljamo!
Skala d.o.o.

Pošlji povpraševanje

Spodnji obrazec vam omogoča, da kontaktirate naše podjetje in nam sporočite, kaj vas zanima. Na vaša vprašanja bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas, da izpolnite vsa polja pravilno, sicer vaše povpraševanje ne bo posredovano!