logo

Poslovna Cona Brezina

Industrijsko-poslovna cona Brezina

Predstavitev

Podjetje Skala d.o.o. je s skrbnimi naložbami skozi dve desetletji nakupilo večji delež zemljišč v Poslovni coni Brezina. Inovativno in sodobno okolje je primerno za večja ali manjša podjetja, ki za svojo dejavnost potrebujejo dobro strateško lokacijo in sodobno infrastrukturo.

Poslovna cona Brezina se na svojih 420.000 kvadratnih metrih lahko pohvali z bližino moderne avtoceste, ki povezuje jugo-vzhodno Evropo z zahodom, železniškim tirom, ki se nahaja direktno v poslovni coni ter bližino sodobnega letališča Cerklje ob Krki. Najbližji pristanišči za ladijski promet sta Luka Reka (Hrvaška) ter Luka Koper (Slovenija), ki sta oddaljeni 184 oz. 210 km.

Poslovna cona se nenehno tehnološko razvija in prilagaja tržnim potrebam. Vsa potrebna infrastruktura je na voljo vsakemu najemniku, vključno z zemeljskim plinom.

Project

Cona v številkah

Velikost: 420.000 m2 (v lastništvu našega podjetja 170.000 m2)

Oddaljenost od:

  • Železniški tiri: v coni
  • Avtocesta Zagreb - Ljubljana: 5,5 km
  • Letališče Cerklje ob Krki: 11 km
  • Pristanišče Luka Koper: 210 km

Zemljevid poslovne cone

Business park map

Načrt poslovne cone

Poslovna cona strmi k moderni ureditvi, ki bo primerna za sodobna in inovativna podjetja. Za svojo lokacijo so Poslovno cono Brezina že izbrala podjetja kot so:

Check

TPV Automotive d.o.o.

Check

Kovis d.o.o.

Check

Skala d.o.o. z žitnimi silosi

Check

Zidarstvo Glogovič d.o.o.

Check

Fomes d.o.o.

Check

Obzorje d.o.o.

Ponudba

Podjetje Skala d.o.o. v poslovni coni Brezina nudi zainteresiranim poslovnim partnerjem različne storitve. Glavne izmed teh so:

Najem oz. operativni leasing zemljišča

Najem oz. operativni leasing novih in sodobnih poslovnih prostorov

Najem oz. operativni leasing novih in sodobnih proizvodni hal

Skupne Joint-Venture projekte

Pošlji povpraševanje

Spodnji obrazec vam omogoča, da kontaktirate naše podjetje in nam sporočite, kaj vas zanima. Na vaša vprašanja bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas, da izpolnite vsa polja pravilno, sicer vaše povpraševanje ne bo posredovano!