logo

Poslovni Center Gasa

Največji poslovni center v središču mesta Brežice

Predstavitev

Poslovni center Gasa je največji poslovni center v središču mesta Brežice. Dokončno zgrajen leta 2008, najemnikom nudi sodobne poslovne prostore ter garažo v kleti objekta za potrebe uporabnikov poslovnega centra.

Center je bil zgrajen na novih temeljih izza obnovljene staro-meščanske hiše, v kateri je danes nekaj poslovnih prostorov in glavni vhod za obiskovalce. Na več kot 4000 m2 nudi delavni prostor več kot 15 uporabnikom ter čudovit več-namenski atrij.

Project

Poslovni prostori za najem

V poslovnem centru Gasa je na voljo še nekaj poslovnih prostorov, ki so namenjeni pisarniškim in/ali prodajnim dejavnostim.

  • Lokal - na Cesti prvih borcev 24.
  • Lokal - na Cesti prvih borcev 26.

Zunanjim uporabnikom, kot tudi najemnikom ter lastnikom pa je na voljo uporaba atrija, ki je primeren za manjše glasbene, kongresne, promocijske aktivnosti ali druge prireditve. V neposredni bližini poslovnega centra, na lokaciji bivše stare trgovske šole, je podjetje Skala d.o.o. lastnik zemljišča, ki je namenjeno najemu, prodaji ali skupnim vlaganjem.

Trenutni uporabniki

Podjetja, ki se nahajajo v PC Gasa:

Check

Upravna enota Brežice

Check

Center za socialno delo Brežice

Check

Inšpektorat za kmetijstvo, okolje in prostor

Check

Inšpektorat za delo

Check

Zdravstveni inšpektorat

Check

Tržni inšpektorat

Check

Estetska in laserska kirurgija Volovec

Check

Geodetski biro Barkovič

Check

Zlata doba d.o.o.

Check

Skala d.o.o.

Pošlji povpraševanje

Spodnji obrazec vam omogoča, da kontaktirate naše podjetje in nam sporočite, kaj vas zanima. Na vaša vprašanja bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas, da izpolnite vsa polja pravilno, sicer vaše povpraševanje ne bo posredovano!