logo

O nas

Spoznajte naše podjetje

Predstavitev in zgodovina

Skala d.o.o. je sodobno podjetje, ki svoje poslovanje predvsem osredotoča v dejavnosti povezane s trgovanjem in obdelavo žitaric ter v gradbeno-nepremičninske investicije. Trdno zasnovani cilji, družinski temelji, bogato znanje, lojalni in motivirani zaposleni, ter korektna družbena odgovornost dajeta podjetju moč, da ostaja stabilno tudi v turbulentnem obdobju kot je današnje.

Družbo Skala d.o.o. sta v letu 1989 ustanovila Marijan Volovec in njegova žena Lidija. V več kot 20 letih poslovanja so se dobro zasnovane ideje udejanjile skozi skrbno premišljene naložbe in družba se je tako razvila v stabilno, uspešno in ugledno podjetje, ki je od svojih začetkov pa do danes dosegalo konstantno rast in razvoj.

Project

Podjetje danes

Podjetje je v zadnjih letih poslovalo zelo uspešno. Na koncu leta 2012 je družba prevzela podjetje AAMV d.o.o., ki se je ukvarjalo z estetsko in lasersko medicino. Med najpomembnejše dosežke družbe na gradbeno-nepremičninskem področju štejejo izgradnjo in obnovitev poslovnih stavb v centru Brežic, ki se uporabljajo za potrebe Upravne enote Brežice, Centra za socialno delo Brežice in drugih, nakup zazidljivega zemljišča v Industrijsko-poslovni coni Brezina, nakup trgovske šole v centru mesta Brežice, na področju trgovanja in obdelave žit pa nakup 1/6 deleža žitnih silosov ter postavitev sušilnice za potrebo sušenja žit.

Glavni dosežki v preteklih letih:

Postavitev sodobne sušilnice za žita leta 2012

Nakup zemljišč v Industrijsko poslovni coni Brezina v Brežicah

Nakup 16,67% deleža žitnih silosov v Brezini

Izgradnja poslovne stavbe Poslovni center Gasa v centru Brežic

Nakup stare trgovske šole v centru mesta Brežic

Obnova in ureditev stavbe za potrebe Centra za socialno delo Brežice

TRR računi

Spodaj so vam na voljo podatki o aktivnih bančnih računih, ki jih uporablja naše podjetje.

NLB d.d.SI56 0237 3025 4786 920
LON d.d.SI56 6000 0000 1016 825
PBZ d.d.HR47 2340 0091 1700 1454 7

Pošlji povpraševanje

Spodnji obrazec vam omogoča, da kontaktirate naše podjetje in nam sporočite, kaj vas zanima. Na vaša vprašanja bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas, da izpolnite vsa polja pravilno, sicer vaše povpraševanje ne bo posredovano!