logo

O nas

Spoznajte naše podjetje

Predstavitev in zgodovina

Skala d.o.o. je sodobno podjetje, ki svoje poslovanje predvsem osredotoča v dejavnosti povezane s trgovanjem in obdelavo žitaric ter v gradbeno-nepremičninske investicije. Trdno zasnovani cilji, družinski temelji, bogato znanje, lojalni in motivirani zaposleni, ter korektna družbena odgovornost dajeta podjetju moč, da ostaja stabilno tudi v turbulentnem obdobju kot je današnje.

Družbo Skala d.o.o. sta v letu 1989 ustanovila Marijan Volovec in njegova žena Lidija. V več kot 20 letih poslovanja so se dobro zasnovane ideje udejanjile skozi skrbno premišljene naložbe in družba se je tako razvila v stabilno, uspešno in ugledno podjetje, ki je od svojih začetkov pa do danes dosegalo konstantno rast in razvoj.

Project

Podjetje danes

Podjetje je v zadnjih letih poslovalo zelo uspešno. Na koncu leta 2012 je družba prevzela podjetje AAMV d.o.o., ki se je ukvarjalo z estetsko in lasersko medicino. Med najpomembnejše dosežke družbe na gradbeno-nepremičninskem področju štejejo izgradnjo in obnovitev poslovnih stavb v centru Brežic, ki se uporabljajo za potrebe Upravne enote Brežice, Centra za socialno delo Brežice in drugih, nakup zazidljivega zemljišča v Industrijsko-poslovni coni Brezina, nakup trgovske šole v centru mesta Brežice, na področju trgovanja in obdelave žit pa nakup 1/6 deleža žitnih silosov ter postavitev sušilnice za potrebo sušenja žit.

Glavni dosežki v preteklih letih:

Postavitev sodobne sušilnice za žita leta 2012

Nakup zemljišč v Industrijsko poslovni coni Brezina v Brežicah

Nakup 16,67% deleža žitnih silosov v Brezini

Izgradnja poslovne stavbe Poslovni center Gasa v centru Brežic

Nakup stare trgovske šole v centru mesta Brežic

Obnova in ureditev stavbe za potrebe Centra za socialno delo Brežice

TRR računi

Spodaj so vam na voljo podatki o aktivnih bančnih računih, ki jih uporablja naše podjetje.

NLB d.d.SI56 0237 3025 4786 920
NKBM d.d.SI56 0480 2000 0132 042
Banka Koper d.d.SI56 1010 0004 5791 561

Pošlji povpraševanje

Spodnji obrazec vam omogoča, da kontaktirate naše podjetje in nam sporočite, kaj vas zanima. Na vaša vprašanja bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas, da izpolnite vsa polja pravilno, sicer vaše povpraševanje ne bo posredovano!